Aanbevelingen

Het is fantastisch om met Helma te mogen werken. Afgelopen mei 2019 heeft ze twee keer een belangrijke groep klanten van ons begeleid tijdens een inspectiebezoek aan Nederland. Ze heeft volledig de zorgen uit handen genomen, vanaf het moment dat ze het draaiboek in handen heeft gekregen neemt ze de volledige verantwoordelijkheid. Enkel wanneer het anders loopt dan gepland neemt ze contact op en niet om te vragen wat ze in die situatie moet doen, maar om te overleggen welk van de haar bedachte oplossingen het beste werkt. Kortom een proactieve assertieve duizendpoot die voor een uitdaging niet bang is. Ook de communicatie vooraf heb ik als prettig ervaren! Kortom heb je iemand nodig die je echt werk uit handen komt nemen, dan ben je bij Helma aan het juiste adres.

Helma, nogmaals bedankt en ik hoop dat we in de toekomst nog eens vaker op je support mogen rekenen!

Jeroen van Ark
Manager of Operations
Ovation Holland
www.ovationdmc.com

Wij werken al vele jaren met Helma samen. Zij zorgt als begeleiding ervoor dat alle puntjes op de ‘i’ worden gezet voor haar gasten. Ze is hierbij altijd zeer betrokken en zorgt ervoor dat haar gasten niks te kort komen. Zij doet dit op zeer professionele wijze en laat niets aan het toeval over.
Ralph van Delden
Van Delden Limousines B.V.
www.vandeldenlimousines.nl

It was a pleasure to work with Helma during the visit of a group of Boston leaders to the Netherlands in 2016. During a very busy 3-4 day itinerary she showed how she can help a complicated tour to run smoothly every day, and help ensure all our group’s needs and hopes were met. I will gladly work with her again.
Carter Craft, New York, NY

Helma heeft bij een aantal projecten van mij hele goede ondersteuning geboden. Ze kwam met eigen initiatief, heeft oog voor detail en is zeer ervaren en kundig. Ze is klant- en servicegericht en komt haar afspraken altijd na. Kortom een zeer betrouwbaar, enthousiast en heel prettig persoon om in je bedrijf te hebben. Een echte topper als Virtueel Professional in je bedrijf.
Marie-Charlotte Wijtenburg
Project Promotions
www.projectpromotions.com

Helma Thijssen heeft een aantal keren in de zomer geholpen als assistente bij Flexholidays.com.
Zij pikt zaken snel op en is heel professioneel in de omgang met klanten. Het werk was heel divers van computer en telefoonwerk tot het ontvangen en begeleiden van de gasten die op Corfu aan kwamen. Het fijne is dat ze zeer goed meedenkt en dat is erg nuttig zowel voor een startende als een organisatie die al langer bestaat. Als onze organisatie verder doorgroeit is de kans groot dat wij Helma vaker inzetten voor ondersteuning en dat zou ook goed kunnen op afstand als Virtueel Professional.
Paul Jongeneel
Flexholidays
www.flexholidays.com

Persoonlijk bedank briefje van een van mijn gasten in Amsterdam:
Dear Helma, thank you for assisting me on my trip & especially thank you for the pocket guide to Amsterdam and the delicious chocolates. I look forward to my next visit when tulips are in bloom! Thank you very much for all your help!
Regards and best wishes, Nancy B.

Amsterdam Food Tours heeft veel drukke periodes waarbij de hulp van Helma vaak van grote waarde is. Door haar ervaring en doortastendheid lost zij belangrijke problemen al op voordat wij weten dat die bestaan. Hierdoor kunnen wij onze tijd en energie steken in het ondernemerschap en alle randzaken met een gerust gevoel aan Helma overlaten.
Thijs van Royen
Eigenaar
Amsterdam Food Tours
www.amsterdamfoodtours.com